Tinadalbøge.dk

Verdens Bedste Kage med friske blåbær

For et par måneder siden viste jeg billeder og en opskrift på Verdens Bedste Kage.
Til den fest vi holdt her for et par uger siden, kom der en lidt anden version på bordet. Det var en 6 dobbelt portion af grund-opskriften. For jeg lavede to kager i den størrelse du ser her på billedet. Kage til en stor festLagkagebundene havde størrelse som bradepander, og der var 4 lag i hver kage. Det øverste lag bestod mest af malede hasselnødder. Det lysebrune lag er flødeskum rørt op med (4 poser) makroner… Og i alt er der brugt 12 pakker friske blåbær som pynt på toppen. Lagkage med blåbær, makroner, hasselnødder og mumsHeldigvis var der en del kage tilbage, som havde stået
udenfor i køligt vejr. Det er nu i fryseren og fx på lørdag skærer jeg det ud i små stykker og blander det op med vanillieis. Det bliver vores dessert-bidrag til en gang hyggeligt vennetræf. Kagen er MEGET LET AT LAVE. Og du kan jo starte med at bage den som en helt almindelig lagkage… Dejen egner sig også til at blive rullet som roulade. MUMS! Dejlig fredag – og velbekomme 🙂 Find opskrifter på kagen ved at klikke lige her

Se alle mine blogindlæg med madopskrifter her.

PS – Opskriften er fra den tid, hvor jeg ofte viste ideer her på bloggen.
Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig boligstylist med base nær Aarhus. Som udgangspunkt kommer jeg i hele Danmark, og jeg tilbyder hjælp og sparring til en funktionel og personlig boligindretning – både til private og erhverv. Se mere om mit arbejde som indretningsarkitekt her på TinaDalboge.dk

At arbejde med indretning handler om at sætte møbler og ting sammen, så der bliver kant, personlighed og den rigtige balance, og i særdeleshed at det skal matche de mennesker, som bor eller arbejder der. Det handler også om at se muligheder, om kreativitet og om skaberglæde. Det hele bliver samlet i en fin buket, når kunstner Pia Boe og jeg rykker ud til virksomheder med vores Kreativ Teambuilding.

 

    7 kommentarer

    1. Den kage ser bare lækker ud, men er lidt i tvivl, er det optøede eller frosne bær man blander i?

    2. Hej,

      Hvor ser den lækker ud. Faldt over din side ved et tilfælde og tænker nu, at den må jeg da bage til fødselsdagen på søndag. Hvor lang tid i forvejen kan bundene bages?

      Vh
      Janne

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

    Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

    Luk