Hvem siger at man kun kan invitere gæster til en “tre-retters”?
Da min søn kom hjem, efter et halvt år som backbacker i Australien, savnede han rugbrød, leverpostej, frikadeller og andet dansk pålæg rigtig meget. Derfor var det oplagt – og dejlig uformelt, at servere det for de 35 “Velkommen-hjem-gæster” der kom og sagde hej, og hjalp han igennem det værste jetlag efter 60 timers rejse.
Han er selv lidt at en gourmet. Efter han er kommet hjem for et par uger siden, er hans nye hjemmeside “Hjælp til festen.dk” gået i luften. Han laver inspirererende mad ud af huset, events, gourmetaftener og meget andet. De næste par weekender går med at lave mad til konfirmationer. Der skal de nok ikke have serveret “gris på gaflen.” 🙂 Men det smagte ellers godt og gav nøjagtig den uformelle stemning vi havde håbet på. Go´ frokostpause om en halv times tid – kh Tina
PS – det er farmors hjemmelavede agurkesalat du kan se i glasskålen. Klik her hvis du vil se alle de madopskrifter jeg har lagt på bloggen
Sikke en flot hjemmeside din søn har fået. Det skal jeg huske næste gang der skal holdes fest.
Mums