Jeg har simpelthen fået forårskuller… Og jeg er nok ikke den eneste. 🙂
Det er ikke første gang, jeg klipper grene af og sætter dem i vand inden i stuen, men i år har jeg fundet på et lille trick, der minder lidt om det man gør med surdej.
Jeg startede med at sætte grene ind. Da de skulle smides ud, var der et par stykker der stadigvæk var gode nok. Dem miksede jeg ind i en ny buket af grene. Nu gør jeg det, at jeg ca. en gang om ugen tilføjer nye grene til buketten og fjerner dem der er færdige. På den måde er der mere forår over buketten, og jeg synes faktisk at mikset mellem de grene med spirer på og dem der bare står der med brune knopper, klæder hinanden. Er det ikke lidt som med surdej? Man laver en portion, – bruger lidt af den og tilsætter lidt nyt for at holde den i gang. 🙂
I buketten på billedet er der også grene fra et asketræ – klik her og se hvordan søde bloglæsere, hjalp mig med at finde ud af hvilket træ de knopper kom fra sidste forår. Klik her for at se mere om hvordan tulipaner holder længere.
I dag er jeg er inviteret ud til frokost, der skal nydes på en café ved åen i Århus – og vi skal spise den ude i solen med tæpper om benene. JUHU! Håber også at du skal nyde solen et eller andet sted…
Klik her og se en oversigt over alle blogindlæg med idéer til boligen – ude som inde.
God ide… Så mangler jeg bare træerne 😉
Du må ud i en skov hvor der er væltede/knækkede træer med knopper… Det var der jeg knækkede nogle grene af sidste weekend. Og det kan da ikke være ulovligt. 🙂
Og det var bare dejligt. Vi sad i solen og nyd det i fulde drag. Mange gik indenfor – de ved slet ikke hvad de gik glip af. 🙂 Og go´søndag til dig. 🙂