Og er der noget jeg ikke er specielt god til, så er det at lave frikadeller. Har du en god opskrift eller et link til en, så skriv det endelig i en kommentar.
Nå, men på lørdag er dagen hvor sønnike kommer hjem, efter et halvt år som backpacker i Australien og New Zealand. Han skal lige have muligheden for et skyl og måske en lille lur, efter 56 timers rejse, før der kommer omkring 35 dejlige mennesker og siger VELKOMMEN HJEM.
Der er ikke meget surprice over det, for han har selv været med til at invitere og han har selv bestemt menuen: RUGBRØD med leverpostej, – RUGBRØD med spegepølse, flæskesteg, rullepølse og lune frikadeller. Udover at han selvfølgelig savner “mor” helt vildt 😉 så savner han RUGBRØD rigtig meget… Og derfor synes han også at hans gæster skal tilbydes disse danske delikatesser. De næste par dages “fritimer” kommer til at gå med at omrokere stuen og gøre klar til dette rykind… Jeg regner med, at vi disker op med lækkerierne på de store spækbrætter han selv lavede inden han tog afsted. De står nemlig her bag ved døren i mit Værktor og venter på ham.
Du kan se hvordan Andreas lavede de store spækbrætter lige her. Jeg er sikker på, at han kommer til at bruge dem flittigt, når han skal lave mad ud af huset. Han er allerede hyret både til konfirmationer og bryllupper, så der skal nok komme fest i gaden. 🙂
Klik her og se en oversigt over alle blogindlæg med idéer til boligen – ude som inde.
Du kan finde en masse opskrifter på frikadeller her: http://frikadelle-opskrifter.blogspot.dk
Det må blive dejligt at få sønnen hjem igen. 🙂
hvor lyder det som en dejlig velkomst.
Husk tyrkisk peber og stærk lakrids i alle afskygninger på snack-bordet 🙂
Da jeg backpackede i Australien kunne man bytte et enkelt stykke lakrids for en øl til de andre danskere (Australierne syntes det smagte ækelt!).
Det lyder som en god idé med lakrids – det havde jeg ikke tænkt på 🙂