OM TINA DALBØGE

Jeg er uddannet dekoratør indenfor møbler, og den baggrund og passion bruger jeg i mit arbejde som boligstylist, hvor jeg i mere end 10 år har besøgt private hjem, for at hjælpe med deres boligindretning. Jeg udfører også erhvervsindretning, herunder messestande og butiksdekoration. Du kan finde mig i Jyllands Postens tillæg Bolig, hvor jeg hver anden søndag kommer med indretnings- og gør det selv-tips.


Jeg holder foredrag om indretning, skaberglæde, kreativitet og børn/genbrug. Måske synes du at det er mange “kasketter”, men de har det tilfælles, at det handler om kreativitet, skaberglæde og det at se muligheder og nye og sommetider skæve sammensætninger.

Jeg må gå under betegnelsen “handy-hobby-kvinde” eller “gør det selv-kvinde” for jeg ser og laver kreative påfund i mange forskellige materialer. Mange af idéerne viser jeg på min blog TinaDalboge.dk. De fleste af de hobbymaterialer jeg bruger på bloggen, kan du købe i min webshop Kreashop.dk

Jeg er forfatter til tre fysiske bøger: ”Skaller og skræller”, ”Tidens T-shirt” og ”Førstehjælp til fantasien” sidstnævnte udkom på mit eget forlag LOOKmyBOOK og har solgt 10.000 eksemplarer. I 2011 begyndte jeg at udgive e-bøger, – også på mit eget forlag. Det er blevet til 27 stk i en “LAV SELV”-serie. Alle e-bøgerne finder du her i min Kreashop.dk.

Gennem de sidste 20 år har jeg også arbejdet med undervisning og facilitering. Og jeg har gennemgået forskellige kurser for at være en dygtig formidler.

Tv og radioerfaring:  Jeg har medvirket i TV programmer som: DR1 Fra yt til nyt,  TV2 Fri, DR Ramasjang, TV2 Go´ morgen Danmark, TV2 Go´ jul Danmark, DR1 Rabatten, DR1 Derhjemme, DR1 Vores jul, DR1 Genbrugs Guld, TV2 Østjylland, TV2 SYD og deltaget i radioprogrammet Formiddag på 4´eren DK4 og i Radio 100FM.

Du kan kontakte mig på tlf. 40954292 og på mail: tina@tinadalboge.dk  Find yderligere kontaktoplysninger her

Mange hilsner fra Tina