OM TINA DALBØGE

Boligstylist ¤ Blogger ¤ Gør-det-selv-kvinde ¤ Webshopindehaver  ¤ Forfatter  ¤ Foredragsholder

Herunder kan du læse mere om mig og min baggrund:

Her har Tina Dalbøge lavet selvportrætter af billige hverdagsting. På hendes kreative blog kan du læse mere om hvad hun tilbyder af kurser, workshops, foredrag og kreative e-bøger
Og ja, jeg har lavet mit eget selvportræt flere gange. Nederst finder du det der nok ligner allerbedst :-)

Jeg må gå under betegnelsen “handy-hobby-kvinde” eller “gør det selv-kvinde” for jeg ser og laver kreative påfund i mange forskellige materialer. Mange af idéerne viser jeg på min blog TinaDalboge.dk. De fleste af de hobbymaterialer jeg bruger på bloggen, kan du købe i min webshop Kreashop.dk

Jeg er selvstændig iværksætter og en kreativ ildsjæl. Jeg er uddannet dekoratør indenfor møbler og den baggrund og passion bruger jeg i mit arbejde som boligstylist og stylist. Jeg rådgiver og indretter både for private og erhverv. Jeg tilbyder produktstyling, finder rekvisitter og laver specialfremstillede rekvisitter på bestilling … Derudover kan jeg kobles på som idéudvikler til projekter og nye visuelle udtryk. Du kan også finde mig i Jyllands Postens tillæg Bolig, hvor jeg hver anden søndag kommer med indretnings- og gør det selv-tips. Jeg holder foredrag om skaberglæde, kreativitet og indretning. Måske synes du at det er mange “kasketter”, men de har det tilfælles, at det handler om kreativitet, skaberglæde og det at se muligheder og nye sjove, skæve sammensætninger.

Jeg er forfatter til tre fysiske bøger: ”Skaller og skræller”, ”Tidens T-shirt” og ”Førstehjælp til fantasien” sidstnævnte udkom på mit eget forlag LOOKmyBOOK og har solgt 10.000 eksemplarer. I 2011 begyndte jeg at udgive e-bøger, – også på mit eget forlag. Det er indtil videre blevet til 27 stk i en “LAV SELV”-serie. Alle e-bøgerne finder du her i min Kreashop.dk.

Gennem de sidste 20 år har jeg også arbejdet med undervisning og facilitering. Og jeg har gennemgået forskellige kurser for at være en dygtig formidler.

Tv og radioerfaring:  Medvirker og har medvirket i TV programmer som: Fra yt til nyt på DR1,  TV2 Fri, Ramasjang, Go´ morgen Danmark på TV2, Go´ jul Danmark, Rabatten, Derhjemme, Vores jul, Genbrugs Guld, TV2 Østjylland, TV2 SYD og deltaget i radioprogrammet Formiddag på 4´eren flere gange og i Radio 100FM.

Ring eller skriv til mig, hvis du har nogen spørgsmål
Mail: tina@tinadalboge.dk
Tlf: 40954292

Se yderligere kontaktoplysninger her

KH Tina

Se her hvordan du kan lave et anderledes selvportræt.