fbpx

Sommerfest – sommermad – sommervejr – sommer…

af jun 13, 2014

Se relaterede indlæg 👇🏼

Findes der noget bedre end dejligt vejr – dejlige mennesker – dejligt mad og vin og masser af sjov og ballade? Altså når man lige er i humør til det. (Andre gange har jeg nemlig mest lyst til bare at være mig selv). 🙂 Men i går skulle årets sommerfest i netværksgruppen holdes her og det var vi vist flere der havde set frem til.  Sommermad serveret til en sommerfest på terrassen Tina Dalbøges kreative blog Jeg serverede to slags brød – dampede porrer med fløde og parmesan – skinke og melon – dampet og herefter grillet spidskål med smør – kyllingebryst på spyd med feta og karse – forkogte nye kartofler, vendt i olie og i ovnen med tynde skiver fennikel – tomater der blev prikket, skåret og bagt på stilk med syltede rødløg, olie og krydderurter og naturligvis de falske snegle. Jeg havde ikke planlagt en menu inden jeg købte ind – det eneste der lå fast var at jeg skulle servere de falske snegle som jeg har lavet flere gange efterhånden. Her kan du se en opskrift på dem – og her kan du se en anden måde at gøre det på. Jeg købte 7 bakker med hver 500 gram champignon. De var rodskåret så de skulle bare tjekkes for jord og skylles. Derefter røg de op i en 10 liters suppegryde med en hel pakke smør og 2,5 dl madolie. Jeg kom mindst 20 fed pressede hvidløg i og det var ikke helt nok. Der stod de i små tre timer i både høj og svag varme. Tilsæt også salt da det får væsken til at trække ud af svampene. De kunne godt have fået et times tid mere – jo mere “indskrumpede” de bliver – jo bedre er smagen… tapas med svampe - champignoner stegt med hvidløg - falske snegle Jeg rensede to bundter porrer og dampede dem i omkring 6 minutter. Derefter kom de op i et smurt fad – fløde, salt og peber kom på og tilsidst revet parmasam. De fik et kvarterstid i ovnen ved 150 grader. Du kan også hælde lidt hvidvin over… Se min mands måde at  servere dampet porre på her. porrer dampet og serveret på en anderledes måde   Det eneste minus ved sommerfesten var at den blev holdt en torsdag i år – og så at der er et helt år til vi skal holde den igen. 😉 Godt at der er planlagt de næste fire møder + juleafslutning i netvæksgruppen så vi ved hvornår vi skal mødes efter sommerferien. Klik her hvis du vil vide mere om hvordan jeg har startet gruppen – den her er udelukkende for selvstændige iværksætterkvinder – men det kunne jo være alle mulige fællesskaber man mødtes om. Måske skulle du overveje starte din egen gruppe? Har du lyst til at se flere madopskrifter så klik her.

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Foredrag om boligindretning – boligstylistens tips og tricks

by | mar 14, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Foredrag i Garant Ringkøbing tirsdag d. 16. april 2024 kl. 19 Der er 100 pladser og de har lige skrevet, at salget af billetterne går over al forventning, så det er...

Anneks gæstehus sommerhus – indretning med sjæl og kant

by | mar 2, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning af gæstehus og anneks Opførsel af bjælkehytte Her kan du se opførslen og indretning af et anneks, som bruges til gæstehus i sommerhuset. Vi valgte et anneks...

Foråret, skaberglæden og kreativiteten spirer om kap

by | feb 26, 2024 | BOLIGINDRETNING,MALERIER | 0 Comments

Abstrakte malerier Jeg har holdt mange foredrag, hvor jeg har talt om vigtigheden og glæden ved at skabe. Men nogen gange har jeg selv for travlt og glemmer eller...

Farver og trends fra Formland messen 2024

by | feb 7, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Boligindretning - trends og tendenser På Formland Interiør Messe februar 2024 fik jeg et indblik i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning. Det er...

Ses vi til Design Days i weekenden?

by | jan 18, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Har du et spørgsmål om indretning? Eller vil du gerne have et par input omkring en idé, du pønser på? Eller mine øjne på et projekt, du er i gang med?Så kan du møde mig...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk