Mandag morgen startede med en lidt grålig himmel, – et halvtomt køleskab – og et par kedelige rabarber-stængler i grøntsagsskuffen. Det tog omkring et minut at skylle og skære de stænger i en centimeters stykker, komme dem i et weckglas – (på 3/4 l.) finde nogle frosne jordbær i fryseren og komme lidt rørsukker og lidt vanillesukker på toppen.
Derefter kom der låg på og så fik det 5 minutter v. 800W i mikrobølgeovnen. Låget kom af, – der blev rørt lidt rundt og afkølet lidt og wupti – så kom der sol på ostemaden og mandagen var ligesom skudt i gang på en lidt sjovere og sødere måde. 🙂 Nyd dagen – kh Tina
PS – jeg har lige lavet endnu en portion. Denne gang blev det lidt for tyndt så jeg tog et enkelt blad husblas og lagde det i vand i 5 minutter. Derefter blev det rørt i den varme kompot og så blev det helt perfekt. 😉
PS – selvfølgelig kan du også bruge det til desserter – og hvis du undlader jordbærene så har du en dejlig rabarberkompot til pinsekyllingen. Du kan se mange flere opskrifter ved at klikke her.
Det smager bare så lækkert. Også den grydestegte kylling. Skal man have en mikroovn for at kunne lave det?
Du kan sagtens lave det i en gryde. Ingen problem. Det er bare så let med de glas – på med låget og ind i “varmen” – og ingen gryde der skal vaskes op. 🙂
DET skal da prøves! 🙂
Nemt og lækkert! 🙂
Det er da nemt og lækkert ;o)
-den ide snupper jeg … haps !
TAK, for din hilsen forleden. Dejligt at jeg ikke er glemt ;o)
beklager dog at jeg ikke fik vendt tilbage med svar. Aner simpelthen ikke hvor alt den tid bliver af, men sådan er det med forår. Pludselig er der 117 ting, der liiige skal ses til.
Dejlig kreativ mandag til dig ;o)
Hanne