Jeg har haft det, man kan kalde en forkærlighed for Crème Brûlée, denne sommer. Jeg har endda findet ud af, at man kan lave ekstra og komme det i fryseren – altså inden det har været i ovnen. Så har man lige til en hurtig dessert en anden god gang. Se det er smart. 🙂
Her lavede jeg Crème Brûléen i to udgaver. En med lakrids og en med solbær. De er rigtig gode begge to. Du kan jo finde solbær i “skovbær-blandingen”. i de frosne poser. Der står ikke noget om, at man ikke må sortere dem. 🙂
Har du lyst til at lave en gang Crème Brûlée, så har jeg lavet en udførlig opskrift her, der er lige til at følge. Der kan du også se mere om lakridsen. Der er billeder og det hele og det er altså let at lave.
Rigtig go´weekend…
Forresten så starter jeg en STOR konkurrence her i weekenden. Med præmier for over 6000.- 😉
MuuuuuuMMMMmmssssss. Det er min dessert-livvet. UUUuuuHHHhhhmmmmmmmm…
Du kan vel ikke fortælle mig, hvilket mærke de små skåle er fra? Lige sådan nogle jeg står og mangler!
Hej Stine – jeg har lige tjekket men der står ikke noget nedenunder. Jeg mener de er fra Menu men er ikke helt sikker. 🙂 De passer ned i aflange smalle fade – tre på række.