Her i huset får vi næsten aldrig takeaway-mad. Det kan selvfølgelig være rart at slippe for at stå ved gryderne, men det kan man også gøre på mange andre måder. Jeg synes tit det er alt for dyrt at få mad udefra og ofte bliver det ret kedeligt og halvkoldt. I stedet køber vi fx carpaccio (Lidl har det i deres Deluxe-udgave til en meget rimelig pris). Du kan få to pakker, frisk basilikum, pinjekerner og et groft brød samlet til omkring 90-100 kroner og det kan man ikke få meget takeaway mad for – til to personer. For det meste er der parmesan og pesto eller god olie med i pakken. Og ja – det skal anrettes på en tallerken, – men det skal færdigmad man henter vel også.
Klik her for at se mere om det carpaccio du kan se på billedet.
Når det bliver forår går vi amok i en pose grønlandske skalrejer – det og en flaske hvidvin koster heller ikke mere end to Mac Donalds menuer men det er let og LÆKKERT!
Da vi holdt bryllupsreception her d. 11.12.13. havde vi ikke meget tid til at forberede maden til de 28 gæster. Derfor købte vi 10 pakker med sortfodssvin (på tilbud) for omkring 300 kroner. To glas artiskokhjerter, champignoner og soltørrede tomater. Det hele blev anrettet på en flot planke af massivt egetræ.Derudover var der oste, kiks, druer, en salat, færdigkøbt pesto, en masse hjemmebagt brød og “Verdens bedste kage” som du kan se billeder af her. Det var en let og ret billig måde at bespise så mange mennesker på. Vi har jo en leverandør til mad ud af huset i familien – men han havde travlt og skulle jo selv med til festen. 🙂
Det mad du ser her er til mange mennesker – men mit budskab er, at det kan være en idé at købe lidt men godt og nyde det i stedet for dyrt og “ikke-særlig-spændende-takeaway-mad”.
Klik her og se mange flere opskrifter i Fredagens Kreative køkken. Klik her for at se en masse fif til festen.
Uha hvor ser det lækkert ud. Jeg købte carpaccio til weekenden og det var både hurtigt og lækkert. 😉
Dejligt – og godt du kunne bruge idéen. Kh Tina