fbpx

Græskinspireret auberginesalat

af sep 21, 2012

Se relaterede indlæg 👇🏼

I aften skal min netværksgruppe holde den årlige sommerfest, der blev aflyst i juni måned, fordi jeg ikke kunne sige noget. Og det er altså ikke særlig smart når 6 iværksætter-kvinder skal “snakke godt igennem”. Efter festen sidste år, spurgte naboerne om vi havde haft studentergilde, – så du kan godt regne ud at der er “lyd på”. Jeg laver forskellige lette “nippe-nalle” ting, som alle kommer på bordet på en gang.

Vi skal bl.a. have auberginesalat som jeg lavede i går aftes, så den rigtig kan stå og trække smag. hvordan laver man auberginesalat

Jeg lavede en del huller i auberginerne og bagte dem ca. i halvanden time ved 150 grader. (Vi har haft en eksplosion her i huset, fordi der ikke blev lavet huller i skallen og der opstod et tryk). Så det er altså vigtigt. 🙂
Der er stor forskel på størrelsen af auberginen osv. Så i stedet for at holde øje med uret så tryk på dem og tag dem ud når de er bløde. (Og ellers kan de altid få et par minutter i microbølgeovnen). opskrift på auberginesalat
Skær dem op og skrab kødet ud med en ske. Nogen gange hakker jeg bare kødet godt med en kniv, men denne gang fik det en tur med stavblenderen. Der kom også revet citronskal, hvidløg, salt og peber i og det blev blendet med. Derefter kom der tre store skeer creme fraiche i som blev vendt rundt.
Til 4 mindre auberginer brugte jeg tre store hvidløgsfed. Men smag dig frem – og tilsæt evt. mere inden serveringen, for smagen fremhæves når det står og trækker i køleskabet. opskrift på auberginesalat Server det med brød til. PS – den lille ret passer ganske strålende til bobler…

PSS.
Vi skal også have små tærter med butterdej og rød peber, pizzabrød med monzarella og friske figner, aubergineruller med feta, chili og kapers, langtidsbagte champignonger (falske franske snegle), ost og chokoladedessert med is… Alt sammen noget der kommer opskrifter på senere.
Mon ikke det nok skal blive godt?

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

3 Kommentarer

  1. Lene Nielsen

    Skriv lige hvis der kommer et afbud. Det lyder så lækkert og jeg glæder mig til at se flere opskrifter.

    Svar
  2. hanne

    Jamen, jamen så lækkert
    God appetit, og dejlig weeknde til dig
    Hanne

    Svar
  3. Anne O

    Uha hvor det lyder lækkert ;0) Há en rigtig dejlig aften. Knus Anne

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Foredrag om boligindretning – boligstylistens tips og tricks

by | mar 14, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Foredrag i Garant Ringkøbing tirsdag d. 16. april 2024 kl. 19 Der er 100 pladser og de har lige skrevet, at salget af billetterne går over al forventning, så det er...

Anneks gæstehus sommerhus – indretning med sjæl og kant

by | mar 2, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning af gæstehus og anneks Opførsel af bjælkehytte Her kan du se opførslen og indretning af et anneks, som bruges til gæstehus i sommerhuset. Vi valgte et anneks...

Foråret, skaberglæden og kreativiteten spirer om kap

by | feb 26, 2024 | BOLIGINDRETNING,MALERIER | 0 Comments

Abstrakte malerier Jeg har holdt mange foredrag, hvor jeg har talt om vigtigheden og glæden ved at skabe. Men nogen gange har jeg selv for travlt og glemmer eller...

Farver og trends fra Formland messen 2024

by | feb 7, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Boligindretning - trends og tendenser På Formland Interiør Messe februar 2024 fik jeg et indblik i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning. Det er...

Ses vi til Design Days i weekenden?

by | jan 18, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Har du et spørgsmål om indretning? Eller vil du gerne have et par input omkring en idé, du pønser på? Eller mine øjne på et projekt, du er i gang med?Så kan du møde mig...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk