fbpx

Hokos pokus a la HUMUS

af aug 9, 2011

Se relaterede indlæg 👇🏼

humus af bønner og linser
Selv om man er helt væk i et “pude-broderi-projekt” skal man jo også huske at spise engang i mellem.  Ved at eksperimentere lidt fandt jeg frem til, at man kan lave en rigtig fin “humus” ud af bønner og linser i stedet for kikærter. Her i huset er vi nemlig gået lidt amok i linser og bønner, både fordi de er sunde, men vist også fordi vi trænger til en afløser for kartofler, ris og pasta.

linser og bønner
Jeg er fik ikke målt af, men her ser du bønner og linser, 2 fed hvidløg, solsikkekerner, sesamfrø, cashewnødder, limesaft, en sjat olivenolie, salt og peber. Det var det jeg lige havde indenfor rækkevidde. Jeg er sikker på at resultatet også bliver godt med alt muligt andet i. Dybest set smager det vel mest af hvidløg 🙂

limefrugt Jeg havde ingen citroner, så der røg limesaft ned i blandingen. En slat appelsinjuice kan også bruges. humus af linser og bønner Så en tur med stavblenderen eller i den rigtige blender. Og herefter er det klar til servering.

Velbekom´ og dejlig tirsdag til dig

 

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

7 Kommentarer

  1. Sanne

    Det skal jeg prøve. Tak for inspiration til den slags også.

    Svar
  2. Bebe

    Mmmmm, lyder virkelig lækkert. Det må prøves! God tirsdag til dig også!

    Svar
  3. Jane Andersen

    Hvor ser det lækkert ud – humus med lime aldrig prøvet 🙂 Det vil jeg da prøve! Skønne Skønne foto´s – du er sej Tina 😉 KH Jane

    Svar
  4. Bettina Holst

    Har aldrig smagt humus. Måske man skulle prøve….måske… Ser ihvertfald nemt ud 🙂

    Svar
  5. Gitte - RAV OG KRAT

    Ser lækkert ud, og hvis den ikke var navngivet, ville jeg tro at det var en moderne udgave af den risengrød jeg i dag har “udstillet” på min blog. Tak for opskriften. Go’ aften *SMIL* fra Gitte

    Svar
  6. Tina Dalbøge

    Jeps – det er lige før det ligner risengrød, men det smager bestemt ikke på den måde 🙂 Tak Jane fordi du kan li´ mine fotos, jeg forsøger også at gøre mig umage. Kh Tina

    Svar
  7. mette b

    Den skal jeg prøve! Hummus er vist egentlig bare en betegnelse for konsistensen. Jeg har også lavet hummus af kidneybønner og det er bare også dejligt 🙂

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Foredrag om boligindretning – boligstylistens tips og tricks

by | mar 14, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Foredrag i Garant Ringkøbing tirsdag d. 16. april 2024 kl. 19 Der er 100 pladser og de har lige skrevet, at salget af billetterne går over al forventning, så det er...

Anneks gæstehus sommerhus – indretning med sjæl og kant

by | mar 2, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning af gæstehus og anneks Opførsel af bjælkehytte Her kan du se opførslen og indretning af et anneks, som bruges til gæstehus i sommerhuset. Vi valgte et anneks...

Foråret, skaberglæden og kreativiteten spirer om kap

by | feb 26, 2024 | BOLIGINDRETNING,MALERIER | 0 Comments

Abstrakte malerier Jeg har holdt mange foredrag, hvor jeg har talt om vigtigheden og glæden ved at skabe. Men nogen gange har jeg selv for travlt og glemmer eller...

Farver og trends fra Formland messen 2024

by | feb 7, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Boligindretning - trends og tendenser På Formland Interiør Messe februar 2024 fik jeg et indblik i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning. Det er...

Ses vi til Design Days i weekenden?

by | jan 18, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Har du et spørgsmål om indretning? Eller vil du gerne have et par input omkring en idé, du pønser på? Eller mine øjne på et projekt, du er i gang med?Så kan du møde mig...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk