Sidste lørdag lavede jeg den her dessert ud fra hvad jeg lige havde i huset.
Om formiddagen skrællede jeg cox orange æbler, fjernede kernehuset og lagde dem i en pose. Så kom jeg et par spsk. sukker pr. æble i posen og vanilliesukker/korn og lod posen ligge ved stuetemp. i nogle timer. Senere kom det i køleskabet.
Jeg tog også en pose og kom 3 makroner i pr. æble, kokosmel, lidt sukker, kanel og lidt flydende becel. Knuste indholdet så det hang sammen og kom i det i køleskabet i posen. Da det blev aften og desserten skulle indtages var det trukket en masse lækkert saft ud af æblerne. (Det blev til en lille shot med lidt rom i 🙂 ) Jeg lagde æblerne op i et fad med bagepapir i, og kom fyld i kernehuset og lidt rundt om æblerne. Der kom også lidt blåbærsirup over. Så ind i ovnen ca. 15 minutter ved. 200 grader. De her blev straks serveret med god vanillieis og igen lidt blåbærsirup over.
Velbekomme og dejlig fredag kh Tina
Det ser lækkert ud. Æble, kanel og kokos lyder som en rigtig god kombi. God weekend og tak for mange gode idéer.
Uhm det lyder som en lækker, lækker dessert.
Kh. Lis
Vi fejrer min gamle mors 82 års hos mig i aften og dette bliver desserten sammen med god is fra
Frydendal Is – is lavet på mælk fra gården. Jeg har spicet opskriften lidt op med et ordentligt skud
Amaretto mandellikør og et par skefulde sveskemarmelade samt flere makroner.
I stedet for sukker er der brugt mørk muscovado.
Hele molevitten står nu og trækker i køleskabet og det var meeeget svært at holde fingrene fra den gode blanding
Uhm – det lyder som en vildt lækker udgave – rigtig god fødselsdag til din mor. 🙂