Hvor tit har du lige fået langtidsbagte vindruer som tilbehør til din aftensmad? Eller som en del af en lille tapas-ret? Jeg synes du skulle prøve det, da det simpelthen smager så kraftfuldt og skønt!
Det er også let at lave – og vindruer er der masser af på denne årstid, – for ikke at snakke om tomater. 🙂
Du skærer tomater og vindruer over og fjerner evt. sten. Læg det på en bradepande på et stykke bagepapir. Kværn noget peber på og læg krydderurter rundt omkring. Her er brugt timian og rosmarin. Kom også hvidløgsfed (der lige er flækket med et slag) og citronskiver på.
Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.
Derefter ind i ovnen i omkring 6 timer ved ca. 80 grader. Du kan jo snuppe en drue eller tomat i timen for at følge processen.
Og her er de klar til servering…
Jeg synes det var spild at smide de bagte hvidløgsfed og de smagfulde krydderurter ud, så jeg kom dem i et glas (der har et låg) og hældte olivenolie over.
Wupti – så var der en krydderolie. Velbekomme og dejlig fredag til dig fra mig 😉
Lækker, lækker menu. Rigtig god ide med de bagte vindruer :o)
hilsen Mona
Det lyder lækkert. Tak.
Hej Tina. Jeg lavede dine (eller din mands?) langtidsbagte druer til min fødselsdagstapas buffet, og de var vidunderlige 🙂 Tak fordi du deler!
Dejligt du skriver tilbage Mette. Og tillykke med fødselsdagen – og godt de druer gjorde godt!