fbpx

Fredagens Kreative Køkken byder på tapas eller tilbehør…

af mar 4, 2016

Se relaterede indlæg 👇🏼

De her augergineruller er rigtig tapas-“nippe-nalle-mad”.
Ruller med aubergine De smager himmelsk, tager ingen tid og du kan jo putte alt muligt i som fyld. (Og undlade bacon på toppen). Skønt med alle de valg-friheder. 🙂 Og nu må jeg vist hellere fortælle hvad de er lavet af: Det er aubergineruller med fyld af squash, feta og her er der så lidt bacon omkring. De er også skønne med grillet rød peberfrugt, parmesanost, olivenpesto, pastinak og meget andet i.
Jeg laver den sådan her: Skær en aubergine i tynde skiver. Læg dem på en bradepande og kom salt, peber og lidt olie på. Bag dem ca. 20-25 minutter ved 180-200 grader. Pensel evt. med lidt vand hvis de er ved at blive tørre. Skær feta i blokke. (Jeg er vild med den græske salatost fra Lidl til 11,95) og skær squash i stave. Når auberginen er bagt tager du den ud og drysser evt. lidt chilipulver over. Læg en stav feta og squash på hver og rul dem sammen. Pensel toppen med lidt olie tilsat presset hvidløg. Rul evt. et halv stykke bacon om hver. Og herefter ind i ovnen igen v. 120 grader i en god halv time. Slut evt. at med lidt grill så de får farve på toppen. Sæt en pind i hver hvis du har lyst, – og en festlig hat på hovedet. Rigtig go weekend herfra – kærlig hilsen Tina

Du kan sagtens lave dem i forvejen og lune den lidt inden de serveres …

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

 

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

5 Kommentarer

  1. Monsterscircus

    Uhm, det ser lækkert ud de nippe-nalle madder 🙂 lækkert, Hvis det blir dejligt vejr starter vi grillen og får gang i sådan nogle basser. Tak for inspirationen og ha en rigtig dejlig dag.

    Svar
  2. Inge

    De er bare for lækre de der ruller – jeg ved ikke lige hvor lang tid siden det er, at du postede et indlæg om dem første gang…. men vi har i hvert fald lavet dem rigtig mange gange – både som tapas og helt reelt tilbehør til en god bøf:-) Tak for dem…

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Hej Inge
      Dejligt du har brugt opskriften. Jeg kom selv lige i tanke om dem og derfor skulle de lige have en chance mere. Jeg skal snart lave dem igen – det fortjener de 🙂

      Svar
  3. Thyde Living

    Sikke en hyggelig blog – glæder mig til at følge med
    Der er virkeligt meget at følge med i og blive inspireret af, jeg har handlet hos dig flere gange,og det er jo top service og hurtig levering
    God Påske

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Hej Thyde
      Rigtig mange tak for de søde ord – det er jeg meget glad for 😉
      Også god påske til dig. Mbh Tina

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Foredrag om boligindretning – boligstylistens tips og tricks

by | mar 14, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Foredrag i Garant Ringkøbing tirsdag d. 16. april 2024 kl. 19 Der er 100 pladser og de har lige skrevet, at salget af billetterne går over al forventning, så det er...

Anneks gæstehus sommerhus – indretning med sjæl og kant

by | mar 2, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning af gæstehus og anneks Opførsel af bjælkehytte Her kan du se opførslen og indretning af et anneks, som bruges til gæstehus i sommerhuset. Vi valgte et anneks...

Foråret, skaberglæden og kreativiteten spirer om kap

by | feb 26, 2024 | BOLIGINDRETNING,MALERIER | 0 Comments

Abstrakte malerier Jeg har holdt mange foredrag, hvor jeg har talt om vigtigheden og glæden ved at skabe. Men nogen gange har jeg selv for travlt og glemmer eller...

Farver og trends fra Formland messen 2024

by | feb 7, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Boligindretning - trends og tendenser På Formland Interiør Messe februar 2024 fik jeg et indblik i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning. Det er...

Ses vi til Design Days i weekenden?

by | jan 18, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Har du et spørgsmål om indretning? Eller vil du gerne have et par input omkring en idé, du pønser på? Eller mine øjne på et projekt, du er i gang med?Så kan du møde mig...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk