Jeg vil gerne slå et ekstra slag for granatæblets skønne kerner. Her ser du kernerne i en frugtsalat med æble, fersken, kiwi, jordbær og fx sharonfrugt. Du kan evt. knuse nogle af kernerne og hælde saften over frugten.
Herunder ser du kernerne i en salat med grønkål som jeg tidligere her vist her på bloggen. Hvis du klikker her kan du se endnu en opskrift og se hvordan du lettest får kernerne ud af granatæblet.
Hvis du har en tredie måde du bruger kernerne på så læg endelig en kommentar så vi kan få endnu mere inspiration.
(Klik på den firkantede taleboble, så kommer du ind til kommentarfeltet).
Dejlig dag til dig – kh Tina
Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.
Put dem i frysebakker, kom vand på ind i fryseren og vupti! Skønne, sommerlige isterninger i flotte røde farver. Noget andet end citronskiver og mynte til vandet. 🙂
Jeg brugte granatæble da jeg i julen lavede en rødkålssalat med appelsiner, granatæble og valnødder. Saften fra både appelsinerne og grannatæblerne brugte jeg til dressing sammne med olie og balsamico eddike.
Vores tamilske plejebarn fortalte, at han hjemme på Sri Lanka fik en skefuld kerner af moderen, når hun skønnede, han manglede vitaminer. Så ikke kun til dekorativ brug der.
KMJ
Her er en fra mig: http://designlacamara.blogspot.com/2012/01/frikadeller-med-granatblesalat-muslibrd.html
Uhmmm (smask)
Granatæble er min yndlingsfrugt.
Vi spiser den oven på havregrynene.
som pynt på konfekt og muffins og i salater 🙂
Ungerne elsker de røde kerner lige så meget som jeg gør.
Mange hilsner
Kristine /forskelligt.dk