Hvad med at lave en “smagsforstærker” til weekendens mad? Her ser du finthakket persille, rødløg, hvidløg, revet citronskræl og peber. Jeg kunne også have valgt alle mulige andre krydderurter, forårsløg, porre, peberrod, kapers, oliven osv. osv.
Sidst jeg lavede sådan en blanding, var fordi vi skulle have osso buco, og der passer det supergodt til. Men da der var en del tilbage røg det efterfølgende i en dressing, som drys på en sandwich og jeg æltede også noget med i en dej, så det blev til et skønt krydret flüte.
Så hvad med at lave din helt egen smagsforstærker og få sat lidt krydderi på den kommende weekend?
PS. Jeg bliver simpelthen nød til at vise “fredagens frækkert” senere i dag. Så nu er du advaret. 😉 kh Tina
Jeg tror vi skal sensommer-grille i weekenden og der kan det både passe som drys på bøffen, salaten og i brødet. Så tak for indspiration.