SALAT…
I går viste jeg en idé med en “VIN-TAPPE-STIGE” som en kaldte den, – og trillebøren med isterninger fra McDonalds. Og der kom jeg til at skrive, at isterninger nok er det mest fedt-fattige de sælger i den Burger-bar.
Det her foto af den lettere overvægtige giraf, kan jo få enhver til at blive mere “grøn.” 🙂
Jeg er ret sikker på, at salaten jeg serverede i sidste uge, er rimelig fedtfattig. Men fuld af sprødhed og smag.
Det der nok er lidt atypisk, er at jeg også brugte broccoli-stilken…
Både radiser og broccoli-stilken fik en tur på mit mandolin-jern. Du kan også bruge en et almindeligt rivejern (eller måske en foodprocesser) til at lave helt tynde skiver.
Derudover er der salat og rucula fra min urtehave-palle-trappe.
Og salvie-blomster også fra haven.
Og Solsikke-kerner der er ristet lidt på panden og rødbedespirer fra grønthandleren.
Og i øvrigt så serverer de jo også salat og gulerødder på “Mc.” Men det stikker altså ikke MIN salat her:
Velbekomme og kh Tina
Dejlig salat – og FEDT foto af giraffen 😉
Hvor ser der lækker ud! Altså salaten! Ja go idé m broccoli stilken, det har jeg edbelignfået lært min mor, hun har altid sagt at det var affald, men nogen gange er der næsten mere stilk end buketter. Super fin idé m salvieblomsterne! Det er vildt smukt! Hvor er din køkkenhave altså super fin og det gror jo sindssygt godt. Håber du har en dejlig dag!
Jeg bruger også altid broccoli stokken. Tyndt skivet og marineret i chili olie, er den vildt god…
Det lyder lækkert med det chiliolie… Det må jeg teste. 🙂 Takker…
Synes virkelig at de rødebedespirer er flotte, dem skal jeg helt sikkert lige kigge efter næste gang jeg kommer forbi grønthandleren. Tak for inspiratinen.
Så hyggelig med hilsen fra danmark i min blogg. Men så utrolig flott med planting i palletrapp. Den ideen tror jeg at jeg skal kopiere til neste år. Nå er det vel litt sent for i år.
Ha en fin uke og en fin St.Hans kveld.