Hvor er det bare skønt med en vejrudsigt som den vi har i øjeblikket. Væk er alle minderne om en kold april og maj, for nu skal der bare sommerhygges max… Vi skal have gæster i morgen (på palle-terrassen) og jeg kan rigtig godt li´at lave mad der kan komme på bordet på en gang. Lige med undtagelse af desserten… For så kan man bare sidde og hygge med gæsterne, i stedet for at rende rundt som en anden skoldet ski´… 😉
Her skal du se hvad jeg kan finde på at servere i morgen:
Artiskokker med rejer – hvis du ikke har smagt dem så giv dig selv den oplevelse. Champignoner a la “falske snegle” der er bagt med masser af hvidløg og smager FANTASTISK sammen med noget godt brød og de er SÅ LETTE at lave. Carpaccio tager heller ikke mange minutter at anrette og det smager også dejligt. Til sidst kan jeg finde på at servere en marengsbund med vanillieis og jordbær. Bunden får mange timer ved svag varme i ovnen så den bliver rigtig sprød og sukkersød.
Find:
Opskriften på artiskokker her.
Opskriften på de lækreste “falske snegle”
Opskriften på carpaccio her.
Opskriften på en skøn sommerdessert med is og marengs her.
Rigtig dejlig solskinsweekend til dig fra mig. 🙂
Du kan finde flere opskrifter lige her.
Jeg er også vild med sådan en gang “tapas” hvor man kan blive ved gæsterne. Rigtig god weekend til dig.