For nogle uger lavede min søn Andreas mad til en konfirmation. I går sendte han mig en mail med en reference som værtsparret havde skrevet til ham: “Tak for et fremragende konfirmationsarrangement Alle vores 60 gæster synes maden var fantastisk og meget fin arrangeret. Menusammensætningen var perfekt og alt incl. servering forløb aldeles fortrinligt, så vi havde en super dag, hvor alle var imponeret over din håndtering af arrangementet. Vi har allerede bedt Andreas og hans team om at stå for næste års konfirmation!”
Han havde også stået for at vælge vin og og velkomstbobler. De startede med at få serveret “butterdej på pind” og i glassene var der Crémant de Bourgogne. Her kan du læse hvordan du selv kan lave de lækre butterdejs-snacks… Jeg er sikker på, at de også vil gøre lykke hjemme hos dig.
Del en plade butterdej på midten i begge retninger, så du får fire smalle stykker ud af en plade. Bland revet ost med optøet spinat (klem evt. overskydende saft ud af spinaten) og tilsæt frisk basilikum der er skåret i mindre stykker. Læg en ispind på hvert stykke butterdej og læg en spinat/oste-kugle ovenpå pinden. Pensl med æggeblomme rundt i kanten af den ene halvdel af butterdejen…
og buk den anden halvdel ovenpå. Klem dejen lidt sammen evt. med en gaffel. Bag dem på bagepapir ved 200 grader ca. i 10-12 minutter – eller til de har fået den rigtige farve. Drys evt. lidt havsalt på, når du serverer dem.
Velbekomme og rigtig go´weekend fra den stolte moder. 😉 PS – Andreas har solgt firmaet i 2014 så derfor er der ingen links.
Skønt når ens børn har succes 🙂 … kan godt forstå, at du er stolt af din søn .. maden ser virkelig lækker ud 🙂 … og jeg er stolt af min … han har været med til i aktionen omkring at befri de danske og filipinske sømænd i Somalia i forrige uge 🙂
Uha uha – det er jo en helt anden boldgade… Kan godt forstå at du er pavestolt over ham. Der kan gå mange ting galt når der skal laves mad til 60 mennesker, men det er ikke noget at regne i forhold til det din søn har været inde over… kh Tina
Jeg har lige set hans hjemmeside og ham kan du godt være stolt af. Jeg bliver 40 til efteråret og nu ved jeg hvor jeg skal få mad fra. (-; Tak for endnu en god ide.
Hej!
Wauw det ser virkeligt lækkert ud.. det skal prøves!
Hvad er det for ost du bruger ? skal det krydders ?
Jeg har spurgt Andreas og du kan bruge alt muligt revet ost. Det behøver ikke at være noget specielt. Basilikum-smagen er så fin sammen med spinat og ost så der for skal der/behøves der ikke at krydres yderligere. Men det er jo en smagssag og du kan komme alt muligt i. 🙂
Hvor ser det dog lækker ud, kunne godt finde på at lave det selv en dag, det ser let nu…
Kan man putte alt muligt ind i?
Ja – du kan sagtens komme alt muligt i – skriv gerne hvad du forsøger dig med. 🙂
Hej Tina. Hvor ser det spændende ud. Jeg skal have gæster næste lørdag , og vil prøve disse lækre butterdejs snack. Tror du at jeg kan lave dem før og evt. Varme dem i ovnen når gæsterne er kommet.?
Jeps – du kan lave dem dagen før – med ispind og det hele i… Lægge dem på en bageplade på bagepapir (eller noget mindre) og så i køleskabet. Så kan du bage dem når det passer dig på dagen, – så de er friske og sprøde. Velbekomme 🙂
Hej
Det ser så lækkert ud og vil gerne prøve at lave dem men tænker hvor jeg kan købe ispindene?
Venlig hilsen
Malou
Hejsa – du kan finde ispinde her: https://www.cchobby.dk/catalogsearch/result/index/?q=ispinde&type=product Der er flere bredder og længder at vælge i mellem.