fbpx

En skøn lille snack til boblerne eller velkomstdrinken…

af maj 10, 2013

Se relaterede indlæg 👇🏼

Andreas Dalbøge Hjælptilfesten.dk For nogle uger lavede min søn Andreas mad til en konfirmation. I går sendte han mig en mail med en reference som værtsparret havde skrevet til ham: “Tak for et fremragende konfirmationsarrangement  Alle vores 60 gæster synes maden var fantastisk og meget fin arrangeret. Menusammensætningen var perfekt og alt incl. servering forløb aldeles fortrinligt, så vi havde en super dag, hvor alle var imponeret over din håndtering af arrangementet. Vi har allerede bedt Andreas og hans team om at stå for næste års konfirmation!” 

 

Han havde også stået for at vælge vin og og velkomstbobler. De startede med at få serveret “butterdej på pind” og i glassene var der Crémant de Bourgogne. Her kan du læse hvordan du selv kan lave de lækre butterdejs-snacks… Jeg er sikker på, at de også vil gøre lykke hjemme hos dig.

Del en plade butterdej på midten i begge retninger, så du får fire smalle stykker ud af en plade. Bland revet ost med optøet spinat (klem evt. overskydende saft ud af spinaten) og tilsæt frisk basilikum der er skåret i mindre stykker. Læg en ispind på hvert stykke butterdej og læg en spinat/oste-kugle ovenpå pinden. Pensl med æggeblomme rundt i kanten af den ene halvdel af butterdejen…
snacks til velkomstdrink-hjælptilfesten.dkog buk den anden halvdel ovenpå. Klem dejen lidt sammen evt. med en gaffel. Bag dem på bagepapir ved 200 grader ca. i 10-12 minutter – eller til de har fået den rigtige farve. Drys evt. lidt havsalt på, når du serverer dem.

Velbekomme og rigtig go´weekend fra den stolte moder. 😉 PS – Andreas har solgt firmaet i 2014 så derfor er der ingen links.

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

11 Kommentarer

  1. Connie

    Skønt når ens børn har succes 🙂 … kan godt forstå, at du er stolt af din søn .. maden ser virkelig lækker ud 🙂 … og jeg er stolt af min … han har været med til i aktionen omkring at befri de danske og filipinske sømænd i Somalia i forrige uge 🙂

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Uha uha – det er jo en helt anden boldgade… Kan godt forstå at du er pavestolt over ham. Der kan gå mange ting galt når der skal laves mad til 60 mennesker, men det er ikke noget at regne i forhold til det din søn har været inde over… kh Tina

      Svar
  2. Karina Petersen

    Jeg har lige set hans hjemmeside og ham kan du godt være stolt af. Jeg bliver 40 til efteråret og nu ved jeg hvor jeg skal få mad fra. (-; Tak for endnu en god ide.

    Svar
  3. Liselotte Karlsen

    Hej!
    Wauw det ser virkeligt lækkert ud.. det skal prøves!
    Hvad er det for ost du bruger ? skal det krydders ?

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Jeg har spurgt Andreas og du kan bruge alt muligt revet ost. Det behøver ikke at være noget specielt. Basilikum-smagen er så fin sammen med spinat og ost så der for skal der/behøves der ikke at krydres yderligere. Men det er jo en smagssag og du kan komme alt muligt i. 🙂

      Svar
  4. Cecilie

    Hvor ser det dog lækker ud, kunne godt finde på at lave det selv en dag, det ser let nu…
    Kan man putte alt muligt ind i?

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Ja – du kan sagtens komme alt muligt i – skriv gerne hvad du forsøger dig med. 🙂

      Svar
  5. Susanne

    Hej Tina. Hvor ser det spændende ud. Jeg skal have gæster næste lørdag , og vil prøve disse lækre butterdejs snack. Tror du at jeg kan lave dem før og evt. Varme dem i ovnen når gæsterne er kommet.?

    Svar
    • Tina Dalbøge

      Jeps – du kan lave dem dagen før – med ispind og det hele i… Lægge dem på en bageplade på bagepapir (eller noget mindre) og så i køleskabet. Så kan du bage dem når det passer dig på dagen, – så de er friske og sprøde. Velbekomme 🙂

      Svar
  6. Malou Pia

    Hej
    Det ser så lækkert ud og vil gerne prøve at lave dem men tænker hvor jeg kan købe ispindene?
    Venlig hilsen
    Malou

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Foredrag om boligindretning – boligstylistens tips og tricks

by | mar 14, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Foredrag i Garant Ringkøbing tirsdag d. 16. april 2024 kl. 19 Der er 100 pladser og de har lige skrevet, at salget af billetterne går over al forventning, så det er...

Anneks gæstehus sommerhus – indretning med sjæl og kant

by | mar 2, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning af gæstehus og anneks Opførsel af bjælkehytte Her kan du se opførslen og indretning af et anneks, som bruges til gæstehus i sommerhuset. Vi valgte et anneks...

Foråret, skaberglæden og kreativiteten spirer om kap

by | feb 26, 2024 | BOLIGINDRETNING,MALERIER | 0 Comments

Abstrakte malerier Jeg har holdt mange foredrag, hvor jeg har talt om vigtigheden og glæden ved at skabe. Men nogen gange har jeg selv for travlt og glemmer eller...

Farver og trends fra Formland messen 2024

by | feb 7, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Boligindretning - trends og tendenser På Formland Interiør Messe februar 2024 fik jeg et indblik i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning. Det er...

Ses vi til Design Days i weekenden?

by | jan 18, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Har du et spørgsmål om indretning? Eller vil du gerne have et par input omkring en idé, du pønser på? Eller mine øjne på et projekt, du er i gang med?Så kan du møde mig...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk