Helt ærligt… Sikke en skøn kommentar at komme hjem til. Mange tak “Trunte” fordi du tog dig tid til at skrive tilbage!
Trunte:
Mums! Jeg vidste bare at alle de frosne bananer i fryseren ville kunne bruges til noget lækkert! Jeg lod også bærrene tø op for sig selv, så gled det lidt lettere sammen. Jeg arbejder i en cafe ved siden af studierne – og her køber ingen bananer, så har ofte slæbt 30-40 helt modne bananer med hjem og proppet dem i fryseren. Nu kan de blive til lækker lækker is. Tak for den dejlige opskrift.
Kæresten var også vild med det, selvom han var noget skeptisk da han hørte om det (og han er IS-ELSKER!).
På facebook skrev Susanne Meltesen følgende kommentar: Jeg har lige testet den. Og da vores blender heller ikke er den store fan af frosne bær og lignende, lød jeg bærene tø næsten helt op og lod være med at fryse bananerne. Det blev faktisk helt sorbet agtigt alligevel.
Men jeg skal nu først bruge det i aften, så det ligger i fryseren nu. Men det er jo virkelig lækkert, helt uden sukker. Tak for fiffet. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg gør det. Også tak for den kommentar – dejligt!
Du finder blogindlægget om banan/hindbær-is lige her… Og du skal være velkommen til at lægge en kommentar om hvad DU synes om isen. 🙂
De er lige precis som jeg laver is til børnene 😉 Og ja,det smager rigtigt god og er meget sund.
Intet mindre end genialt.
Det er jo stenalder mad, som jeg elsker. Jeg arbejder selv med stenalderis lige nu, men du kom først.
Jeg synes det er så fedt at du tager de bananer med hjem, så der ikke kommer madspild.
Det var så lidt. Smider også et link til opskriften fra min blog. Håber det er okay 🙂 hav en dejlig solskinsdag!
Åh, hvor det lyder godt, og så er det jeg sidder i Skagen uden banbaer og frosne hindbær.
Rulleskøjterne på og afsted efter begge dele….der er ikke anden udvej?
Karen
banbaer….bananer mente jeg naturligvis.
Hej Tina!
Lækker dessert! Du skal prøve at lave en nøddebund til den (igen, ikke noget sukker-stads i det)!
Sådan lavede jeg nøddebund og bærblandingen:
Bunden
1 dl valnødder
1 dl hasselnødder
1 dl mandler
1 dl dadler
3 store figner
1 spsk. kokosolie
Fyld
100 g. blåbær
100 g. hindbær
2 bananer
2 tsk. Kokosolie
Evt. 1 tsk. Vaniljepulver
Evt. lidt honning
Først bunden:
Blend alle nødderne sammen. Blend figner, dadler og kokosolie. Bland til sidst nødderne og dadle/figen-massen sammen til en masse. Læg noget film i et fad (tærtefad el. lign). Læg massen ud i et fad.
Stil fadet i køleskabet.
Fyld:
Blend alle ingredienser sammen. Fordel det på den kolde nøddebund.
Sæt det hele i fryseren i 1½-3 timer…
Jeg håber du kan li’ den – jeg er vild med den! 🙂
Uha – den lyder go´ og sund…
Er det ikke det man kalder en raw-kage?
Har aldrig smagt det, men det skal jeg da helt sikkert prøve. 🙂
Jo, det er vist en Raw Cake! Jeg havde heller aldrig smagt raw cake før, men besluttede mig for at kaste mig ud i denne. Jeg var ekstremt begejstret – og når manden også kan li’ den, så ved man at den ikke er hel hen i vejret 🙂
God fornøjelse med kage- og palle-projekter 🙂
Hm kan desværre ikke tåle bananer 🙁 – men lækkert ser det ud.