fbpx

Den lækreste TAPAS-ret med “falske franske snegle” i Fredagens Kreative Køkken…

af sep 28, 2012

Se relaterede indlæg 👇🏼

Sidste fredag holdt jeg sommerfest for netværksgruppen. Jeg lavede bl.a. den auberginesalat som du finder opskriften på her.  Menuen bestod af flere forskellige tapas-lignende retter, så det hele kunne komme på bordet på en gang. Den ret der høstede flest roser  (og bliver skrevet og talt om endnu), er den der ser mest kedelig ud på billedet. Typisk – ikk’?
champignon til tapas, med hvidsløg, smør og salt Jeg kalder retten for FALSKE FRANSKE SNEGLE – og hvis man altså kan lide hvidløg, så smager de særdeles skønt. Jeg købte 4 bakker a’ 400 gram rodskårne champignon til seks personer. Beregn ca. 250 gram til hver person. Derudover skal du bare bruge en god klat smør, salt og et par fed hvidløg til hver person.   vegatar tapas med champignon Jeg valgte at lægge de rensede champignoner i en stegepose, så de rigtig kunne svømme rundt i egen saft og kraft. Der stod de 2-3 timer ved 150 grader aftenen inden de skulle bruges. (Prik et par huller øverst i posen og læg den i bradepanden eller i et fad). Natten tilbragte de i et fad i køleskabet stadigvæk i egen saft. Næste eftermiddag kom fadet i ovnen v. 150 grader, – først dækket til et par timer og derefter et par timer i det fri, så saften kunne dampe væk. opskrift på tapas med falske franske snegle

Nøjagtig hvor længe de skal have afhænger af flere forskellige ting, men giv dem nok til at de skrumper helt ind og bliver næsten gummiagtige. De blev lunet lige inden serveringen – og vendt i to fed friskpresset hvidløg – lige for at give det sidste. Læg mærke til hvordan 1,6 kg champignoner kun giver en tallerkenfuld. Til gengæld er de også super kraftfulde så man kan ikke spise så mange. 🙂 Tapas med champignon - falske franske snegle
PS – du kan også godt lave dem samme dag som de skal bruges. Hvis du ikke har timer nok så giv dem 200 – 250 grader når væsken skal fordampe. PS -Hvis du ikke har en stegepose så kom dem i et fad, der er dækket godt til, så saften ikke forsvinder før til sidst.

Rigtig dejlig weekend til dig – med eller uden falske franske snegle. 🙂

Klik her og se alle mine blogindlæg med madopskrifter.

Facebook

Instagram

+ 5K følgere

2 Kommentarer

  1. Kaya

    Jeg kan sagdens forestille mig at de smager rigtig godt. Tak for opskriften.

    Svar
  2. Pernelle

    Uhmmm et ret der helt sikkert skal prøves.- tak.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Se andre idéer her

Foredrag om boligindretning – boligstylistens tips og tricks

by | mar 14, 2024 | KURSER & EVENTS | 0 Comments

Foredrag i Garant Ringkøbing tirsdag d. 16. april 2024 kl. 19 Der er 100 pladser og de har lige skrevet, at salget af billetterne går over al forventning, så det er...

Anneks gæstehus sommerhus – indretning med sjæl og kant

by | mar 2, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Indretning af gæstehus og anneks Opførsel af bjælkehytte Her kan du se opførslen og indretning af et anneks, som bruges til gæstehus i sommerhuset. Vi valgte et anneks...

Foråret, skaberglæden og kreativiteten spirer om kap

by | feb 26, 2024 | BOLIGINDRETNING,MALERIER | 0 Comments

Abstrakte malerier Jeg har holdt mange foredrag, hvor jeg har talt om vigtigheden og glæden ved at skabe. Men nogen gange har jeg selv for travlt og glemmer eller...

Farver og trends fra Formland messen 2024

by | feb 7, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Boligindretning - trends og tendenser På Formland Interiør Messe februar 2024 fik jeg et indblik i de seneste trends og tendenser inden for boligindretning. Det er...

Ses vi til Design Days i weekenden?

by | jan 18, 2024 | BOLIGINDRETNING | 0 Comments

Har du et spørgsmål om indretning? Eller vil du gerne have et par input omkring en idé, du pønser på? Eller mine øjne på et projekt, du er i gang med?Så kan du møde mig...

Ved fortsat brug af denne hjemmeside accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk