Her på Maja Vases fine side har min datter fundet denne opskrift på brownies med hindbær. Og ikke nok med det, hun bagte den også forleden og jeg var så heldig, at jeg fik lov til at smage et lille bitte stykke, inden kagen blev pakket ned og medbragt til en festlig sammenkomst.
Jeg skal lige hilse og sige at den smagte vidunderligt. Laura brugte frosne hindbær og lige umiddelbart tror jeg ikke, at det gør den store forskel om de er frosne eller friske. Men jeg håber at Maja vil lægge en kommentar om det, så vi kan blive klogere på om kagen kan blive endnu bedre.
Opskriften er fra Maja Vases side, MEN besøg kun denne blog hvis du kan holde ud at blive fristet med lækre opskrifter på søde sager. 🙂
BROWNIES MED HINDBÆR
Ingredienser
90 g smør
90 g mørk chokolade
1 1/2 æg
1 ¾ dl sukker
¾ dl mel
¾ dl kakao
En håndfuld hindbær
Lidt havsalt
Smelt smør og mørk chokolade over vandbad. Pisk sukker og æg let og luftigt. Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen. Sigt mel og kakao i. Hæld dejen i en form (cirka 18 x 22 cm) foret med bagepapir. Stik hindbær ned i dejen. Drys lidt havsalt ud over kagen. Bag kagen i cirka 35 min ved 180 grader. Lad den køle af natten over. Skær ud i små mundfulde.
Man kan sagtens bruge frosne hindbær! Der skal virkelig en skarp smagssans til for at smage forskel 🙂 Det eneste, man skal sikre sig, er, at der ikke sidder for meget is på hindbærerne.
Jeg gad godt smage Lauras version! Den ser himmelsk ud! 🙂