Jeg bliver hermed nød til at gøre en indrømmelse. Mange af de opskrifter jeg viser her i Fredagens Kreative Køkken, er nogen min mand står bag. Han elsker at lave mad og er supergo´ til at kræse for de små detaljer, så det bliver til store delikatesser.
Tag nu bare de æbler og tomater her… Langtidsbagte ved 80 grader i maaange timer.
Lidt olivenolie, lidt sirup, sesamfrø, basilikum, timian, rosmarin, hvidløgsfed lagt ved, salt og peber og så ellers ind og hygge i ovnen i omkring 6 timer. Det er ikke så afgørende om du har nøjagtig det samme, de kommer med garanti til at smage godt med meget andet på også.
Vi spiste æblerne i skiver på tyndt ristet brød med lidt gedeost på. Og bare som tilbehør til aftensmaden. Tomaterne var selvfølgelig også lækre. Hvem kan blive andet med den behandling. Mums – siger jeg bare.
Se alle mine blogindlæg med madopskrifter her.
PS – Opskriften er fra den tid, hvor jeg ofte viste ideer her på bloggen.
Siden 2006 har jeg arbejdet som selvstændig boligstylist med base nær Aarhus. Som udgangspunkt kommer jeg i hele Danmark, og jeg tilbyder hjælp og sparring til en funktionel og personlig boligindretning – både til private og erhverv. Se mere om mit arbejde som indretningsarkitekt her på TinaDalboge.dk
At arbejde med indretning handler om at sætte møbler og ting sammen, så der bliver kant, personlighed og den rigtige balance, og i særdeleshed at det skal matche de mennesker, som bor eller arbejder der. Det handler også om at se muligheder, om kreativitet og om skaberglæde. Det hele bliver samlet i en fin buket, når kunstner Pia Boe og jeg rykker ud til virksomheder med vores Kreativ Teambuilding.
Uhm de ser lækre ud og skal straks prøves:))))
Hvor mange gr. skal ovnen stå på?
Uhm – det lyder lækkert. Det må jeg prøve :)Rigtig god weekend til jer 🙂
Jeg må også igang med at prøve det.
Skal koge suppe hele dagen imorgen, så mon ikke også jeg skal have noget i ovnen. God ide 😀 Hermed snuppet.
Også en god week-end til dig.
Kh. Lis
Har prøvet det i weekenden og linket fra min side til din tip (mands), for det smager helt fantastisk. Tak