tinadalboge logo

Trævler, bagsider og huller i tøjet

november 7, 2011 11  |  KREA & DIY "Do It Yourself"

I går tikkede der en kommentar ind fra Mariann hvor hun spurgte om broderierne ikke trævlede op, – altså de broderier jeg havde lappet huller i tøjet med. Og derfor vil jeg her vise hvordan de kommer til at se ud efter en del gange i vaskemaskinen. Hvis du har lyst til at se mit lappe-huller-i-tøjet-projekt så kik med her. Jeg synes kun lapperne bliver sejere af at de trævler lidt, og har man ikke samme mening, kan man bare sy den mere sirligt hele vejen rundt.
Men jeg synes der kan være noget ved trævler og bagsider. Bare se bagsiden her. Jeg synes den er cool nok til at kunne være en flot forside. Du kan se mere om mine gamle broderier lige her.

materialer fra TinaDalbøges Kreahobshop

TinaDalbøgesKreahobshop

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

3 Kommentarer


 1. Jeg er SÅ meget enig i det med trevler og rå kanter…
  Jeg har f.eks selv klasket en lille rygsæktaske sammen, syet vrang mod vrang og med kontrastfarvet sytråd, og jeg synes bare den er SÅ fed.
  Og ligeså har jeg syet fede, pæne kjoler, men da jeg bare ikke kan ha’ det bliver for pænt, syede jeg mine blondesommerfugle på, så kanten på disse og blev lidt rå og trevlet = en kjole der er så fed og lækker, uden at være så fin at det blev til en selskabsting.

  Trevler rocks!

  Vi må lave en facebookgruppe for os der elsker trevler 😀 😀 😀

 2. Det er en ualmindelig skøn måde, du har lappet huller i din ynglings skjorte-kjole. Tak for en god idé, Tina! Kh

 3. Hej Zanne og Madame… Godt I kan li´det… Og ja, jeg er da med på at lave en klub for os der elsker trevler og trævler 😉 kh Tina

Skriv en kommentar

www.kreashop.dk