tinadalboge logo

Lav flotte ting af dine stofrester – få inspirationen lige her…

april 15, 2012 10  |  KREA & DIY "Do It Yourself"

Jeg kan ikke prale af at jeg selv syr særlig meget. Men når jeg ser idéer som dem her, så får jeg lyst til at komme i gang…

sy fine ting af stofresterNu skal det lige tilføjes, at stofrester ikke bare er stofrester. De her print og farver er naturligvis med til at gøre en stor forskel, på det færdige resultat. Jeg har fundet billederne her på bloggen Umbrella… Og du kan roligt klikke en tur forbi – der er meget mere inspiration at komme efter.

stofrester

stofrester

Hvad med dig – er du mest til at sy eller til at rode i jorden?

MaterialerfraTinaDalbogesKreahobshop

 

TinaDalbøgesKreahobshop

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

7 Kommentarer


  1. Jeg elsker begge dele, men jeg syer nok mest. Jeg bor i lejlighed i storbyen og savner en have så meget!

  2. For søren da hvor er det fine sager. Tak for inspirationen Tina!

  3. Dejlig inspiration – helt klart il begge dele og meget mere ;-D

  4. Hvor er de skønne! Jeg er til begge dele og er i gang med en konfirmationskjole på bestilling og en gallakjole til Bella. Samtidig er der jo haven, som jeg elsker at rode i. Humøret stiger i takt med at ukrudtet forsvinder. Vi har fået et drivhus forærende som skal samles, så det er en ny minihave i haven, der er på vej.
    Lige nu høster jeg et væld af tulipaner i mine højbede. Dem satte jeg i efteråret til buketter og når de er færdige er der plads til grøntsager.

    Klem

  5. Hold da helt op en skøn blog… meget inspirerende!!

Skriv en kommentar

www.kreashop.dk