Ja jeg beklager altså at indlægget her med majroer ikke nåede deadline inden 31.maj. Men selvom vi er en enkelt uge inde i juni, er det stadigvæk højsæson for den fine grøntsag. Når du ser dem i grønt-afdelingen, har de fleste små grønne spirende blade og det er jo et rigtig fint udgangspunkt, hvis du vil skabe en grøn plante. Placer dem som her i hyacintglas så vandet kun lige rører bunden af roen. Eller sæt dem godt ned i en rå skjuler med let fugtig pottemuld i og brug dem som anderledes grønne planter på altanen eller på terrassen. Måske kan det være et børneprojekt? Poderne kan jo løbende tjekke hvordan det står til majroens ”bladsætning”.
Måske kan det være en atypisk studentergave, for et nyt spirende håb 🙂
En sidste – men rigtig god og sund mulighed – er såmænd bare at spise dem… Du kan både se og høre Søren Ejlersen fra Aarstiderne, fortælle om hvordan du kan tilberede dem nederst på siden her.
Har du aldrig, – eller har du smagt en majroe? Og måske har du en idé til hvordan vi kan tilberede dem?
Jep. Du kan gøre sådan her: http://www.froebutikken.dk/product.asp?product=607
Ja naturligvis skulle jeg da lige ha´ haft tjekket hos dig. Mange tak for linket – kh Tina
Sikke en skøn idé! Jeg holder meget af ikke bare at gøre, som ‘man nu gør’. Det minder mig om mine springbalsaminer uden for hoveddøren. De står i en fin potte i den tro, det var solsikker. Men nu røber blomsterne, at det er ikke – men de er jo skønne alligevel 🙂
Kh
Hej Madame… Ærgerligt at vi ikke kan se et foto af dine springbalsaminer! Jeg kan slet ikke finde ud af at gøre “som man nu gør” – måske provokerer det mig lidt og så bliver jeg lige nød til at vende det på hovedet. Godt vi er flere i den “klub” KH Tina