Skal din bolig gøres KLAR TIL SALG?

Går du i salgstanker og ønsker du at få din bolig gjort KLAR TIL SALG?
Jeg kan hjælpe dig med konkrete idéer og vejledning til, hvordan dit hus eller lejlighed tager sig mest attraktivt ud. Kort sagt rådgiver jeg om, hvordan du får din bolig gjort salgsklar, på den letteste og billigeste måde.

Det er vigtigt, at en bolig der er til salg, fremtræder så attraktiv som muligt. De fleste købere bruger kun få sekunder på at vurdere en bolig på nettet og derfor skal billederne vise boligens muligheder, på den allerbedste måde. Jeg kommer med konkrete idéer til hele boligen, både ude og inde. Jeg ser på din bolig med købers øjne og jeg bruger primært de møbler og ting du har i forvejen. Det er en fordel at kontakte mig, inden fotografen skal på banen. Er din bolig allerede til salg, så ring til mig på tlf. 40954292 og så vil jeg vurdere billederne på nettet, og se hvad jeg kan byde ind med.

Reference – Lisbeth og Morten Nielsen:
Da vi i forsommeren besluttede os for at sætte vores hus til salg, valgte vi samtidig at bede Tina Dalbøge om et “Klar til salg-besøg”, og det skulle vise sig at være en god beslutning. Med forholdsvis små indgreb fik vi et meget lettere og venligere hjem. Inklusiv Tinas besøg – plus indkøb af maling, genbrugs- og dekorationsting minus det, vi solgte på DBA, løber regnestykket op i 10-12.000 kroner i alt (foruden knofedt og tid). Da ejendomsmægleren så huset igen en måned efter Tinas besøg, foreslog han selv at nytænke og hæve prisen. Vi har gennem årene investeret rigtig mange penge i huset, men denne investering har uden sidestykke været den bedste.

Mine idéer vil gøre din bolig salgsklar, gøre flytningen mere overskuelig og samtidig vil du få idéer som du kan bruge, når du skal indrette din nye bolig.

Se flere referencer på udførte boligopgaver her    Se mere om hvordan jeg arbejder som boligstylist her

Ring til mig på tlf. 40954292 eller skriv mig på mail tina@tinadalboge.dk så jeg kan høre mere om opgaven og vi kan aftale en fast pris for et ‘KLAR TIL SALG’-besøg. Jeg er fra Risskov v. Aarhus – men jeg kommer i hele Danmark.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem