Foredrag og kursus om at bruge genbrug i en institution – få et kreativt indspark

Tina Dalbøge holder foredrag om kreativtet og gør det selv

 

Foredrag om børn og genbrug

Jeg kommer med et kreativt indspark i form af et foredrag, hvor I bliver inspireret til at bruge genbrug, som en del af den kreative proces. I foredraget viser jeg masser af eksempler på kreative ting som børn kan lave, viser processerne, materialerne og det færdige resultat. Undervejs snakker vi om jeres erfaringer, og hvordan I kan få nyt fokus på det at bruge genbrug, på lige fod med gense hobbymaterialer. Og hvordan I kan få mere kreativitet og skaberglæder ind i institutionen.

Indretning af krearum og institution

Skal der nyt fokus på kreativitet og det at bruge genbrug, så er det også en god idé, at der kommer nye øjne på, hvordan I kan indrette jeres krearum/det kreative værksted så det bliver så kreativt og let at udfolde sig som muligt. Når vi nu er i gang så kommer jeg også med idéer til selve indretningen af institutionen. Her handler det ikke om valg af nye møbler eller store dyre tiltag, men mere de små ting som ofte kan være svære at få øje på, når man selv arbejder i huset.

Kursus med fokus på genbrug

I kan slutte af med en workshop, hvor I ud fra mit foredrag får lavet nogle modeller der efterfølgende kan inspirere jer til at bruge genbrug og billige hverdagsting i institutionen. Jeg medbringer det I skal bruge så I ikke skal bruge forberedelsestid på det.

Jeg sammensætter forløbet efter jeres ønsker og jeg tilpasser det til den aldersgruppe I arbejder med. Kurserne holdes i hele landet og jeg møder op med masser af smittende skaberglæde. Foredraget og kurset kan f.eks. holdes på en arbejdslørdag eller søndag, eftermiddag/aften på hverdage, i forbindelse med en forældredag eller som det passer ind i jeres program.

Se referencer her

Ring til mig på telefon 40954292 eller skriv til Tina@tinadalboge.dk – så tager vi en snak om antal deltagere, ønsker, forventninger, mulige datoer og naturligvis om prisen.

Kreative kurser med fokus på genbrug og billige hverdagsting

Hvis du vil vide mere om mine holdninger til børn, kreativitet, genbrug og skaberglæde så klik her

GemGem