FOREDRAG

Kreative foredrag af Tina Dalbøge

Foredrag om boligindretning og kreative idéer

Når jeg bookes til et foredrag tilpasser jeg naturligvis indholdet så det passer til arrangementet, publikum, alder, interessefelter osv. Jeg kan både bookes til et enkelt foredrag og til en foredragsrække rundt i hele Danmark. Du kan helt uforpligtende høre mere om, hvad jeg tilbyder på telefon 40954292 eller mail tina@tinadalboge.dk

 

Eksempler på foredrag:

Foredrag: Skal man bo i et møbelkatalog? 

Få mine bedste tricks som Boligstylist og hent ny inspiration til indretning af hjemmet.
Som Boligstylist har jeg besøgt flere hundrede hjem, og jeg viser eksempler på små og store idéer til hele boligen – ude som inde – og giver et kærligt og kreativt indspark. Jeg viser også hvordan man kan mikse nyt og gammelt og øser ud af mine idéer til funktionelle og spændende ’gør-det-selv’ løsninger der giver dit hjem en saltvandsindsprøjtning. Idéerne er lette at gå til og koster ikke en bondegård.
Se mere om mine besøg som Boligstylist her

Foredrag: Bolig til salg? – Få Boligstylistens bedste tips og tricks 

At få solgt en bolig handler om så meget mere end hvid maling. I dette foredrag gennemgår jeg hvordan de ting vores øje ser – på internettet og under en boligfremvisning – påvirker en køber både på den positive og negative måde. Jeg kommer med mange idéer til, hvordan en bolig nemmest og billigst kan forbedres, så boligen bliver mere attraktiv og dermed lettere at sælge.

Foredrag: Lær at stimulere din egen – og børns fantasi

Her får tilhørerne en vaskeægte kreativitets-opkvikker. Foredraget er bestemt også relevant for dem der slet ikke tror de indeholder det kreative gen, eller ikke aner hvordan de kan styrke og støtte børn kreativitet og den fantasi, som børn har så uendelig meget af.  Foredraget indeholder blandt andet input til hvordan man kan vende og dreje tingene i en kreativ tankegang og pludselig se muligheder i helt almindelige hverdagsting. Foredraget henvender sig til både drenge og piger, mænd og kvinder, unge og ældre – og man behøver ikke være en ”hobby-man” for at fange budskabet og få skubbet til den kreative del af hjernen.

Foredrag: Kreativitet, genbrug og børn – for institutioner

Se mere om foredraget her

Kontakt mig på mail eller på tlf.: 4095 4292

Referencer:

Inge Møller,  Pinotex.dk
”Jeg har været til “kvindeaften” hos Tømmergaarden i Aulum. Her holdt Tina Dalbøge et meget spændende og inspirerende foredrag. Tina talte om indretning både inde og ude og hun tog meget udgangspunkt i materialer, som folk har i forvejen – så der møbleres om, males lidt og indkøbes måske også lidt nyt – rent trylleri. Tina har en megen jordnær tilgang til det og taler et “sprog” som alle kan forstå, så der gik ikke mange minutter inden hun havde alles opmærksom til foredraget.”

Dorte Persson  og Jan Røgind Jørgensen, direktør, Byggecentrum Kursuscenter.
“Til vores arrangement “Brunch & Boligtips” for boligejere, havde vi engageret Tina Dalbøge under overskriften “Tryl julepynt frem”. Tina leverede et inspirerende foredrag og viste herunder herlige billeder af det flotte og yderst budgetvenlige julepynt. Efter foredraget var det tid til en hyggelig gør-det-selv-workshop, hvor alle fik lov at prøve kræfter med selv at lave kreativt julepynt ud af anderledes materialer. Vores gæster, både børn og voksne, gik derfra med masser af inspiration til Julens hyggeligste julepynt – og med de juleting de selv havde lavet.” 

Lars Søndergaard, Fredericia Messecenter, Projektleder på  “Kreative Dage”:
”Vi – og alle vores kreative gæster – havde på messen Kreative Dage fornøjelsen at opleve Tina Dalbøge. Dels på en flot og inspirerende stand og dels på scenen, hvorfra hun alle tre dage leverede et inspirerende og sprudlende foredrag. Med de positive tilbagemeldinger, vi har fået fra messens besøgende, gentager vi gerne samarbejdet, så endnu flere kan få oplevelsen.”

Blog Tina Poulsen
”Dernæst valgte vi at lægge ører til et foredrag med Tina Dalbøge, der b.la. har skrevet bogen: “Førstehjælp til fantasien”! Og det var en super oplevelse. For det første gik Tina personligt rundt og gav hånd til os ALLEsammen rundt ved bordene! Det har jeg aldrig prøvet før, og det var virkelig fedt. Og der er ikke nogen tvivl om, at bogen er mere end bare ET kig værd. Den er smækfyldt med gode små idéer, som vi alle har adgang til, med de ting, vi nu har i hjemmet allerede.”

BAUHAUS, Camilla Schmidt Rasmussen, Salgskoordinator:
”Under overskriften ”Spændende inspiration til julen” var Tina rundt og holde foredrag og workshop i alle 15 BAUHAUS varehuse. Tilslutningen var overvældende: Gennemsnittet var 100 kvinder pr. arrangement, som alle fik en god blanding af indretningstips, inspiration til juledekorationer og julegaveideer til børn med hjem. Udover at holde et inspirerende oplæg styrede Tina en workshop, hvor alle deltagere fik mulighed for at lade kreativiteten få frit løb og stemningen var absolut i top!
Det skal lige siges, at man skal holde tungen lige i munden for at kunne styre en workshop på 140 kvinder alene – men Tina klarede det til UG! Som person er Tina meget kreativt tænkende og sprudler af gode ideer, som hun virkelig formår at formidle videre til et bredere publikum. Jeg har været utrolig glad for at arbejde sammen med Tina.”

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem