I fredags kunne du se, hvordan jeg havde savet et stykke spærtræ til – da det var oplagt at servere tapas og mange andre lækkerier på. Da min søn startede hans mad-ud-af-huset-firma Hjælp til festen.dk skulle han også finde noget, der var anderledes at servere forretter og desserter på. Vi fandt frem til at skærebrættet her både så godt ud, – var praktisk og let at servere på. Jeg synes det er flottest, hvis man kan holde det enkelt – så kommer udtrykket bedst til sin ret. Og det gælder både for det man serverer på, bordpynten og meget andet. Her gælder “Less is more”-reglen… Andreas vaskede alle skærebrætterne af med sæbespånevand og skrubbede dem med en skuresvamp, så træets årer lagde sig. De er blevet brugt mange gange – til mange forskellige anretninger – og de kan se frem til at skulle både til bryllup, runde fødselsdage, sølvbrylluper, receptioner og andre festlige begivenheder her i den nærmeste fremtid. 🙂
PS – Andreas har solgt Hjælp til festen
Nu har Andreas fået en like fra mig. Jeg vil huske at nævne hans firma, næste gang jeg kender en der skal holde fest. 😉
Jeg ville også være stolt af den søn og ikke mindst den reference du linker til. 😉