Måske så du med i sidste uge, hvor jeg omtalte de Gourmet-aftener hvor vi inviterer venner til at komme med en valgfri ret. Hele idéen går ud på at man ikke må vide/aftale om det er en forret, hovedret eller dessert. Jeg viste vandrepokaler som nu er i omløb og som er vundet for: Bedste ret, bedste drikkevare, bedste kombination af mad og drikke og bedste kombination af mad, drikke og indslag. Da vi er fem par går der lidt sport i det… For som du kan se mangler der en pokal.. Hvis du har lyst til at se årets invitation så klik lige her:
Der var flere der spurgte hvordan jeg havde lavet de pokaler. Jeg tog desværre ikke billeder af dem før de blev sprayet med guldmaling. (For dengang var jeg jo ikke blogger :-)). Men måske kan du få en idé om det ved at se de ting jeg har fotograferet her.
Det er en stor blanding af: Muslingeskaller, sneglehuse, tørrede stilke fra peberfrugt, tørret porre-ender, børne-plastik-vinglas (fra IKEA), det der “skær-over-legetøj” til små børn som forestiller brød, tomat m.v. Det hele blev limet sammen med en limpistol oven på en træfod. Og derefter fik det en god og usund gang spray. Og nu glæder jeg mig til næste gang vi skal mødes. Det er så sjovt og så let en måde at mødes på fordi man ikke skal stå i køkkenet hele dagen.
Dejlig dag kh Tina
Sådan lavede jeg pokalerne…
Se relaterede indlæg 👇🏼
Virkelig en sjov og god idé med den gourmetaften og fine pokaler. Kh Anne
De er virkelig seje. En rigtig god ide.
Det er sjovt som du har det med at lande lige ned midt i mit tankefelt. Jeg har netop talt nytårsaften omkring gæstesammensætningen og om det er fedt at have en fast kreds eller federe at afprøve forskellige nytårsaftener hos og med forskellige mennesker. Er antallet af børn afgørende? Er det en middag, når man er 2, 4 eller 6 voksne, men en fest, hvis man er 8 eller flere? Hvordan kan man fastholde traditionerne og skal de fastholdes overhovedet? Jeg synes denne pokal og jeres middagsidé er lige hvad der manglede i mit puslespil! Tusind tak for endnu en sjov genbrugsidé, du er bare genial!
Fed ide. Har lige læst den, introduceret min mand for ideen, der fluks sagde ja, har skrevet en indbydelse og har sendt den til 4 hold venner. Tusind tak for det. Nu håber vi bare, at folk kan. Kh Lisbeth, Odense
Hej igen
Så er tilmeldingerne begyndt at indrulle, og hvis det sidste par kan den 14. april, er arrangementet i hus. Har lige fortalt en anden veninde om din ide´, og hun blev straks lige så ivrig som mig. Det er bare så dejligt, når man får og giver gode ideer. Tak igen igen.
Mange hilsner
Lisbeth, Odense
Dejligt at I kan bruge idéen. De første par år var flere gæster usikre på det man at man ikke ved om det er en forret, hovedret eller en dessert… Men det er altså det der er det sjove. Vi sagde til dem der var bekymret over tanken om fire-fem desserter, at vi havde rugbrød og leverpostej klar hvis det gik helt galt. Nu er vi heldige hvis der er EN dessert. At vores lille “klub” også går op i vin (så vi nogle gange har stående applaus over en god hvidvin) gør det ikke mindre festligt. Men det hænger jo også sammen med interesse….
Vi har også prøvet at alle skulle komme med en lille ret. Altså en pr. person. Men klokken halv tre da de gik hjem var vi ikke kommet igennem alt maden. Til gengæld havde vi vist fået rigeligt med vin. 😉 Godt det er fredag – kh Tina
Hej Tina
Jeg faldt tilfældigt over en kreativ festplanlæggers blog i dag, som jeg synes du skal have et link til, fordi jeg kom i tanke om det indlæg hvor du fortalte om din nye fest-kategori…. og her er en sand overflod af DIY’er til festlige dage. (Hvis man kan se bort fra det indimellem liiiige lovlige sødmefulde…. er der nogle ret skægge idéer her og der)
Tjek selv…. bloggen hedder: http://ohhappyday.com/