tinadalboge logo

Ved du hvor man kan købe søgræstæpper?

april 10, 2012 21  |  BOLIGINDRETNING, GENBRUG

Da jeg bloggede om den “nye” terrasse jeg er ved at bygge op af gamle paller, viste jeg også et billede af et søgræstæppe. Forleden kom der en kommentar hvor Sidsel spurgte til, hvor jeg havde købt søgræstæppet, som hun havde set på billedet. Der må jeg desværre melde pas. eu-palle til bænk
Jeg har selv ledt som en gal i en masse forskellige forretninger… Jeg har googlet efter søgræs uden held. Pludselig faldt jeg over nærmest nye tæpper i en genbrugsforretning. JUBI – det var der de var. Men det svar kan Sidsel jo ikke bruge til særlig meget… Og måske er der også andre, der gerne vil vide hvor man kan købe god gammeldags søgræs.
Har du et bud – eller har du minder om dengang Danmark var dækket af søgræs? 🙂

Klik her og se en oversigt over alle blogindlæg med idéer til boligen – ude som inde.

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

13 Kommentarer


 1. Jeg har lige smidt noget søgræstæppe ud, som var blevet godt muggent af at ligge i mit gamle drivhus. Jeg mener at jeg købte det i Bilka for ca. 3 år siden. Ved ikke om den oplysning kan bruges til noget!

 2. karen elisabeth

  Bilka plejer at have dem… Og tit også Harald Nyborg

 3. Uhh ja dem kan jeg godt huske.. De er geniale til terasser, campingvognen osv..

  Fandt et par links, men ved ikke om det er helt det I søger…
  http://www.taeppeland.dk/da/Udendoers/Udendorstapper/Produkter/Udendoerstaepper/90039349.aspx

  held og lykke. 🙂

 4. Ups. glemte lige det ene link.. Det kommer her, men der er desværre ikke billede på.

  http://www.multikoeb.dk/isenkram-1882/schou-soegraes-taeppe-150×240-cm-natur-p136625

 5. I min elskede kolonihave, som jeg ikke har længere, havde jeg dem på gulvet og købte dem i Bilka, Ikea og lign steder.
  Synes stadig de er skønne til mange formål.
  Hvor heldigt at du fandt dem i genbrugs forretning.

  🙂 Dorthe

 6. Jeg kan godt huske disse tæpper. Mener at alle campingvognsejere glad rullede sådan et tæppe ud i deres fortelt. Tænker at butikker der sælger campingvogne måske kan hjælpe.

 7. Rigtig mange tak allesammen. Jeg synes ellers at jeg havde tjekket Bilka, tæppeland, Harald Nyborg m.fl. sidste år, – men det var nok sidst på sommeren… Så måske er det forklaringen på at jeg ikke kunne finde dem. Nu håber jeg at Sidsel ser det her – der er da hjælp på vej må man sige. Takker 🙂

 8. Bauhaus har noget i deres tilbudsavis i denne her uge..

 9. Hej igen.
  Jamen, jeg kom forbi Tæppeland i Frederikshavn. Og gæt?? Søgræstæppe str 150*240 til 169,95kr. Han mente ikke jeg kunne få det billigere.
  Der var ikke så mange tæpper sidste år, fordi søgræsproduktionen var ikke god. Ja, så blev jeg så klog og 3 tæpper rigere…
  Tak for en dejlig blog:-)

 10. Søgræstæpper findes i forskellige kvaliteter: Dem, man ser flest af er billige, men meget løse i opbygningen. Tidligere kunne man også finde den gode, faste og ret slidstærke kvalitet, men dem har jeg desværre ikke set længe.
  Hvis nogen ved, hvor de gode kan fåes, så ring venligst til 64402299.

Skriv en kommentar

www.kreashop.dk