I forsommeren satte vi en tallerkensmækker-plante ud i et af højbedene – der hvor vi har urtehave og krydderurter.
Jeg skal da lige love for at den har fået godt fat..
Den er ved at æde salvien, purløgen, oreganoen og den lilla basilikum.
Det er da fint at den breder sig – men det er lidt ærgerligt at vi glemmer at plukke og spise blomsterne.
Skriv endelig hvis du har nogle opskrifter eller idéer til hvordan vi kan bruge de her blomster… Så kan jeg jo teste det og vise det her på bloggen en anden go’ dag.
kh Tina
Klik her og se en oversigt over alle blogindlæg med idéer til boligen – ude som inde.
Jeg har ingen opskrift for jeg plukker bare blomsterne og bruger dem i salater eller på kager. Min er også kæmpe stor i år.
Du kan vente og så bruge frøene.
De kan syltes som kapers i en eddikelage.
De kan også saltes på italienske manér.
De smager godt til f.eks. salater, æggemadder, pesto eller pariserbøffer.
God fornøjelse
Klem Lonni
Mange tak Lonni – det har jeg ikke hørt om før. Gode idéer – takker.
Masser af muligheder .. Fx i salater eller desserter. 🙂
De smager godt. Og det samme gør hjulkroner, hvis du kender dem ?
Hilsen Mona
Jeg kender ikke hjulkroner men måske skal næste sommer være det helt store “blomster-i-maden”-år her i huset?
Takker kh T
De er så smukke og trives ganske godt allevegne…der er ikke noget bedre en homemade 😉